Starta bolag i Estland


Bolagsskatten är noll procent, så länge pengarna arbetar i bolaget och endast 20 procent när vinsten tas ut! Estniskt bolag är perfekt för dig som sysslar med bygg, personaluthyrning, import, postorder, åkeri, aktieaffärer, rättigheter, patent och Internetaffärer. Även för Er som vill bygga upp ett kapital i rörelsen, utan att bli vinstbeskattad varje år.
Köpa fastigheter, mark, bilar för vinsten och låt bolaget äga och låt kapitalet arbeta för dig.
Givetvis kan ni själva välja namn som passar er rörelse bäst. Hjälp med myndighetskontakter, post, adress, fax, telefon, mm. Vi finns kvar för Er även efter köpet och vi förstår era behov Tallinn ligger endast 50 minuter med flyg från Stockholm och bara drygt en timme från Oslo eller Köpenhamn. Flygen går både morgon och kväll. Svensktalande tolkar och personal

Diskret handläggning innebär att vi alltid anpassar oss till den diskretionsnivå som kunden önskar.
Vi kan hjälpa till med mantalsskrivning i Estland inklusive personnummer och ID-kort. Vi

Vi säljer flest estniska bolag av alla och är specialist på allt som rör estniska bolagsaffärer.
Vi erbjuder också konsulttjänster inom företagsetablering, marknadskontakter och bolagsstyrning i hela Baltikum. Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal hur vi kan förbättra dina affärer.

Starta bolag i Estland

Ska du starta bolag i Estland ?

Ett av EU:s enklaste skattesystem gör det betydligt lättare att bedriva och utveckla en verksamhet. Dessutom finns en utav de mest välutvecklade IT-infrastukturerna här. Det ger dig stora möjligheter att starta bolag i Estland. Visst har Estland sin egen byråkrati för att starta bolag, men det finns fantastiska företagsmäklare som hjälper dig att komma in i det estniska systemet och få ditt företag att florera.

Bankerna i Estland fungerar väldigt bra, och hela banksystemet går betydligt bättre än många andra länder i EU. Därför är det väldigt tacksamt att starta ett bolag i Estland. Det praktiska arbetet med att starta upp en verksamhet är enklare.

Dina största utmaning är för att starta bolag i Estland är för det första språkbarriären. För att starta företag utomlands är det en fördel att kunna kommunicera med människor. Idag finns det väldigt många alternativ för tolkningshjälp, men på sikt är det alltid bra att kunna språket om du vill etablera en firma i ett av EU:s mest utvecklade IT-länder.

Som grädde på moset är lönerna lägre här än i Sverige. På det sättet blir det ännu mer bekvämt att starta bolag i Estland. Det finns många välutbildade och professionella IT-experter som kan hjälpa ditt bolag att växa sig starka på marknaden.

Satsa stort. Satsa i Estland.

Om du vill ha en ny utmaning för att utveckla dig själv som företagare och låta ett bolag växa sig starkt i en anna del av EU så rekommenderar vi starkt att du vänder dig till Estland. Här finns möjligheter för snabb och effektiv utveckling av alla typer av verksamheter.

Kom ihåg – allting börjar på bolagssajten!


Kontakta oss