FÖRETAGSTJÄNSTER


Vi jobbar dagligen med bolagsärenden och kan hjälpa till när du ska starta företag, göra ändringar i befintligt företag eller avsluta ditt företag. Vi kan ordna lagerbolag för snabb leverans, vilket gör att du snabbt kan komma igång med din verksamhet när du köper ett färdigt bolag. Vi erbjuder även hjälp med ändringsärenden som till exempel ändring av styrelse, företagsnamn, ökning och minskning av aktiekapital samt fusion. Våra företagstjänster är komplett.

När ett företag vill avsluta sin verksamhet hjälper vi till med likvidation eller förmedlar snabbavveckling. Vi erbjuder aktieägare, styrelser och företagsledningar ett brett urval av högkvalitativa finansiella företagstjänster med fokus mot marknadsnoterade och onoterade bolag.

För oss är det viktigt att du som kund kan nå oss när du själv behöver det, oavsett vad du gör eller var du befinner dig i världen. Genom att vara mer nåbara än alla våra konkurrenter ger vårt team av experter dig bättre möjligheter till goda affärer. Vi hjälper företag att minska kostnader, hantera risker och erbjuder en plattform för tillväxt.


KONTAKTA OSS


[recaptcha]